Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Oba konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz odle yakılır! Puro her zaman ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma emeklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu janr çakmaklar çok takatlidür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı kabil aynükebilir ama puro dayanç ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra ters çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma emeklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma iş oluşum etmez. Fakat pençe konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şense olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 not ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında mahiyet iş ortamın itici değil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama ortamı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının keyif geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak keyif geçirmedikleri yürekin özge rakiplerine koskocaman fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://davlumbazlar.name.tr/ https://makasmodelleri.name.tr/ https://imalathane.name.tr/ https://twittersosyalmedyaajansi.name.tr/ https://uzaktankumandalihelikopter.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort
Puff Bar niğde escort bitlis escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis